sve kategorije

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

CGF trening predavanje

Vrijeme: 2022-01-24 Učitavanja: 1

Nedavno je Xiangzhi centrifuga pozvala stručnjaka da održi predavanje o povijesti razvoja CGF-a, principu rada treće generacije CGF-a i analizi sadržaja faktora rasta CGF-a. Nakon nastave učenici su rekli da su kroz učenje detaljnije spoznali važnu ulogu i princip rada centrifuga, čime su postavljeni čvrsti temelji za bolje usavršavanje i istraživanje nove tehnologije centrifuga.

Posljednjih godina Xiangzhi centrifuga poduzela je niz mjera za bolje povezivanje proizvoda tvrtke s tržištem, posebice implementaciju strategije talenta „izlazak i pozivanje“. S jedne strane, poslao je zaposlenike u znanstveno-istraživačke ustanove i centre za obuku u serijama kako bi sudjelovali u obuci za učenje naprednih koncepata znanja; s druge strane, aktivno je pozivao industrijske elite da drži predavanja kako bi proširio svoje horizonte i kultivirao zaposlenike. Tim stručnjaka i tehničkih talenata pruža snažnu podršku talentima za istraživanje i razvoj centrifuga i razvoj poduzeća.

Nedavno su naši kupci donijeli reagense u tvrtku za eksperimente. Što kažete na centrifugu i je li učinak centrifugiranja dobar. Terenski pokus je uglavnom usmjeren na otkrivanje trombocitnih antitijela. Koristi se specijalna trombocitna centrifuga TXL-4 koju proizvodi naša tvrtka. Osoblje djeluje korak po korak u skladu s procesom eksperimentalnog rada. Nakon nekoliko pokusa učinak je vrlo dobar, a kupci su jako sretni i zadovoljni.

Centrifuge se općenito postavljaju na suho mjesto daleko od izravne sunčeve svjetlosti. Kapacitet odvođenja topline centrifuge je relativno velik i oko centrifuge se ne bi smjelo slagati razne stvari. Udaljenost od zida, pregrade i ostalih nepropusnih i slabo odvodnih predmeta treba biti najmanje 10 cm. Istodobno, centrifugu treba smjestiti u jednu prostoriju što je dalje moguće, a uokolo ne smiju se nalaziti organski reagensi i zapaljivi materijali. Oštećenje centrifuge i generirani zračni valovi uzrokovat će vibriranje ormarića za lijekove. Srećom, organski reagens nije proliven, inače će posljedice biti ozbiljnije.

1. Uređaj za zatvaranje cijevi vrećice za krv kako bi se izbjegle radio smetnje: opremljen stabilizatorom frekvencije visokog ciklusa i visokofrekventnim zaštitnim uređajem kako bi se minimizirale visokofrekventne smetnje.

2. Jaka izlazna snaga zaptivača cijevi vrećice za krv: Ovaj stroj usvaja koaksijalni rezonator s malim gubicima, tako da ima jaku izlaznu snagu. Može zavariti proizvode u najbržem vremenu i uvelike povećati proizvodnju.

3. Sigurnosni zaštitni uređaj za zatvaranje cijevi vrećice s krvlju: kada trenutno opterećenje prijeđe graničnu vrijednost, strujni relej preopterećenja će automatski prekinuti visoki napon kako bi zaštitio oscilirajuću cijev i ispravljač. Ovaj stroj je opremljen visokoosjetljivim prigušivačem iskri, koji može izbjeći odstupanje frekvencije uzrokovano nepravilnim radom, kako bi se minimiziralo oštećenje elektroda i materijala. Istovremeno će se upaliti i lampica upozorenja.

4. Uređaj za grijanje cijevi za zatvaranje vrećice za krv: uređaj za bezstepeno grijanje i regulaciju temperature, koji može podesiti temperaturu prema potrebama proizvodnje različitih proizvoda, tako da je radna učinkovitost veća.

5. Automatski sustav zaštite od prekomjerne struje zatvarača cijevi vrećice za krv: automatski sustav zaštite od prekomjerne struje može povećati vijek trajanja vakuumske cijevi i zaštititi kalup.

+ 86-731-88137982 [e-pošta zaštićena]