sve kategorije

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Za centrifuge male brzine, zbog strogih specifikacija farmaceutske industrije, u osnovi je ravnog zatvorenog tipa.

Vrijeme: 2022-01-24 Učitavanja: 9

Za centrifuge niske brzine, zbog strogih specifikacija farmaceutske industrije, u osnovi je ravno zatvorenog tipa. Kako bi se smanjilo moguće onečišćenje ili oštećenja ili poboljšala higijena, u dijelovima koji su u kontaktu s materijalima koriste se materijali od nehrđajućeg čelika ili je cijela centrifuga izrađena od materijala od nehrđajućeg čelika. Cijeli stroj nema sanitarni mrtvi kut, tako da je čist i jednostavan za korištenje. Ova vrsta centrifuga ima široku primjenu u cijeloj farmaceutskoj industriji, plus 3 male centrifuge od oko 1000 o/min čine cijeli sustav industrijskih centrifuga male brzine, a također se infiltriraju u druge industrije povezane s biomedicinom. Ova vrsta centrifuge mora biti u skladu s nacionalnim GMP standardima prije nego što se može koristiti.
Centrifuga velike brzine koristi DC motor bez četkica, bez održavanja; upravljanje mikroračunalom, može unaprijed odabrati brzinu, vrijeme, centrifugalnu silu, LCD zaslon, jednostavan za rukovanje; 10 vrsta brzine dizanja za odabir, može se brzo pokrenuti i zaustaviti; Kontejnerska soba od nehrđajućeg čelika, elektroničko zaključavanje vrata, funkcija alarma ranog upozorenja, raznovrsna zaštita, sigurna i pouzdana.

Tehnologija ove vrste centrifuge je relativno jednostavna. Općenito, često se koriste zonske centrifuge. Zonske centrifuge odvajaju i prikupljaju stanice, viruse i molekule DNA prema gustoći i gradijentu otopine uzorka. Metode dodavanja i istovara su kontinuirane. Osim što se široko koriste u proizvodnom procesu, također se široko koriste u laboratorijskoj opremi.
U farmaceutskoj industriji, zbog strožih zahtjeva za kvalitetu proizvodnje i sigurnost proizvodnje, također su vrlo visoki zahtjevi za glavnu procesnu opremu procesa proizvodnje lijekova od sirovine u području proizvodnje lijekova kao što je centrifuga. Osim što zadržavaju vlastite karakteristike odvajanja, centrifuge također moraju zadovoljiti zahtjeve relevantnih specifikacija i standarda iz područja medicine. Potrebno je razmotriti materijal, strukturu, način unosa i izlaza materijala, sigurnost, intenzitet rada, kontrolu, čišćenje ili dezinfekciju i sterilizaciju iz perspektive ispunjavanja zahtjeva procesa farmaceutske proizvodnje.

Postoje zahtjevi za čišćenje i sterilizaciju za promjenu serije i sorte u proizvodnji farmaceutskih centrifuga, kako bi se spriječile sve vrste izvora onečišćenja i izbjeglo ponovno onečišćenje. Potrebno je vrijedno raditi na automatskom upravljanju programom, radu izolacije čovjek-stroj, jednostavnom čišćenju, sterilizirajućoj strukturi, on-line analizi i istraživanju te poboljšanju metoda razdvajanja materijala različitih svojstava kako bi se poboljšala razina funkcije, kontrole i aseptičnog rada. .
Budući da se centrifuga u medicinskom području mora ukloniti iz medicine, površina opreme centrifuge mora biti glatka, ravna i bez mrtvog kuta. Stoga je potrebno osigurati da se oštri kut, kut i zavar centrifuge u proizvodnom procesu samelju u glatki prijelazni file. Zbog potrebe za kontaktom s lijekovima, centrifuge moraju biti otporne na koroziju i ne smiju se kemijski mijenjati ili adsorbirati lijekove s lijekovima.
S razvojem centrifuga, tehnologije vezane uz centrifuge su poboljšane. Međutim, industrija farmaceutskih strojeva ne može biti zadovoljna statusom quo i mora se nastaviti razvijati. Uz podršku nacionalnih politika, poduzeća koja rade na centrifugama trebala bi ulagati stalne napore za promicanje šire primjene centrifuga u farmaceutskoj industriji.

+ 86-731-88137982 [e-pošta zaštićena]