sve kategorije

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

U posljednjih 6 mjeseci, epidemija upale pluća zbog novog koronavirusa zahvatila je srca stotina milijuna Kineza, uključujući i centrifugu Xiangzhi.

Vrijeme: 2022-01-24 Učitavanja: 3

U posljednjih 6 mjeseci, epidemija upale pluća zbog novog koronavirusa zahvatila je srca stotina milijuna Kineza, uključujući i centrifugu Xiangzhi. Poznavajući medicinsku opremu na raznim mjestima i njihovu nestašicu, vodstvo tvrtke Xiangzhi Centrifuge Company poduzelo je inicijativu da napusti praznik proljetnih praznika, osobno je otišlo u radionicu raditi prekovremeno, pakirati i isporučiti, prevladati sve poteškoće, kako bi poslali centrifuge do prve linije snajperista po prvi put. Teška, podrška za P Plus. Kao odgovorno i odgovorno poduzeće, Xiangzhi Centrifuge je spremna dati sve od sebe kako bi osigurala snažnu zaštitu opreme za centrifugu za prvu liniju prevencije i kontrole epidemije, borila se s ljudima cijele zemlje i odlučno pobijedila u novoj borbi za prevenciju i kontrolu koronavirusa .

Posljednjih dana nova infekcija koronavirusom zahvatila je srca milijuna Kineza, uključujući i centrifugu Xiangzhi. Znajući da posvuda nedostaje medicinske opreme, vodstvo centrifuge Xiangzhi aktivno je odustalo od praznika Proljetnih praznika, otišlo je u radionicu raditi prekovremeno, pakirati i isporučiti robu, prevladati sve poteškoće, a centrifugu je samo poslalo na snajpersku liniju u prvi put. Jedna strana ima podršku sa svih strana. Kao odgovoran i novi koronavirus, Xiangzhi centrifuga je spremna učiniti sve što je moguće kako bi osigurala snažnu garanciju opreme centrifuge za liniju prevencije i kontrole epidemije, borila se s cijelom nacijom i odlučno pobijedila u borbi protiv nove kontrole i blokiranja koronavirusa.

Decap centrifuga je jedna od centrifuga koja može automatski skinuti poklopac vakuumske cijevi za krv u procesu centrifugiranja. U usporedbi s običnom centrifugom, može se automatski odvajati, tako da može povećati radnu učinkovitost. Iako je postignuto samo automatsko uklanjanje čepa, njegov tehnički sadržaj je prilično visok. Teško je zamisliti da se sve vakuumske kapice mogu odvojiti u stanju rada velike brzine, te da ne može doći do miješanja uzoraka i neuspjeha eksperimenta.

+ 86-731-88137982 [e-pošta zaštićena]