sve kategorije

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Utjecaj epidemijske situacije na tržište centrifuga

Vrijeme: 2022-01-24 Učitavanja: 6

Utjecaj epidemijske situacije na tržište centrifuga
Epidemija je značajno utjecala na globalni gospodarski razvoj, a silazni pritisak na gospodarstvo nastavlja rasti. U takvom okruženju u određenoj je mjeri utjecao i razvoj industrije centrifuga, posebice u izvoznom pogledu, a trajanje se procjenjuje na relativno dugo.

Po mom mišljenju, ova ideja je izolirana i jednostrana. Što se kineske industrije centrifuga tiče, iako će izvoz biti pogođen, ova će epidemija potaknuti veliku promjenu u industriji centrifuga. Prvo, država to snažno podržava. Nakon epidemije, država je više ulagala u medicinsku i zdravstvenu industriju, te ima više dovoljnih rezervi infrastrukture, što ne samo da povećava domaću potražnju, već i podupire poduzeća. Drugo, domaće tržište je ogromno. Država je postavila strategiju dvostrukog ciklusa, koja je uglavnom usmjerena na domaću cirkulaciju. Kina ima veliko domaće tržište. Trenutno je epidemijska situacija ušla u fazu normalizirane prevencije i kontrole. Ekonomija se stabilno i postojano oporavlja, a ekonomski ciklus je glatki. Treći je forsirati tehnološku revoluciju. Nakon izbijanja epidemije, ljudi imaju veće zahtjeve za osnovnim medicinskim tretmanom i medicinskom opremom. Napredne i visokokvalitetne centrifuge postat će vruća roba na tržištu, što prisiljava velika poduzeća da promiču tehnološke inovacije i zauzmu zapovjednu visinu tržišta.

S ove točke gledišta, utjecaj epidemije na industriju centrifuga je mali i prolazan, a izgledi za razvoj industrije centrifuga su svijetli.

+ 86-731-88137982 [e-pošta zaštićena]