sve kategorije

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Hvala gospodinu Liju iz Changsha Xiangzhi centrifuge instrument Co., Ltd. i svim inženjerima za popravak naše kriogene centrifuge preko noći prije festivala.

Vrijeme: 2022-01-24 Učitavanja: 1

"Hvala gospodinu Liju iz Changsha Xiangzhi centrifuge instrument Co., Ltd. i svim inženjerima za popravak naše kriogene centrifuge preko noći prije festivala. Ovo je stvarno prvoklasna postprodajna usluga." Ovo je komentar dao kupac centrifuge Xiangzhi u krugu prijatelja wechata.

25. lipnja je tradicionalni festival naše zemlje -- Festival Zmajevih čamaca. Prije festivala tvrtka je dogovorila razne radne zadatke i pripremila se za godišnji odmor, kako bi svi zaposlenici imali miran Festival. Zatim smo 24. lipnja navečer, pripremajući se za praznike, od starih kupaca zaprimili zahtjev za postprodajnom uslugom, a kriogena centrifuga je otkazala. Kako ne bi odgodili vrijeme kupca i zadržali normalan radni red, inženjeri centrifuge Xiangzhi odlučno su krenuli naprijed i preko noći požurili riješiti problem za kupce. Nakon više od dva sata tretmana, konačno su riješili problem. Tako su se pojavili gornji komentari.

"Iako je to Festival Dragon Boat, ali mi radimo na odmoru i trudimo se riješiti problem za naše klijente." Zadužen za postprodajne usluge, gospodin Li je rekao, "pridržavat ćemo se najbolje usluge, tako da kupci mogu kupovati s lakoćom i udobno je koristiti."

+ 86-731-88137982 [e-pošta zaštićena]