sve kategorije

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Zahvaljujući gospodinu Liju i inženjerima iz Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. za popravak kriogene centrifuge preko noći prije praznika, ovo je stvarno prvoklasna postprodaja.

Vrijeme: 2022-01-24 Učitavanja: 2

"Zahvaljujući gospodinu Liju i inženjerima iz Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. za popravak kriogene centrifuge preko noći prije praznika, ovo je stvarno prvoklasna postprodaja." Ovo je objava koju su korisnici objavili na WeChatu.

25. lipnja je tradicionalni festival -- Festival zmajevih čamaca. Prije praznika društvo je dogovaralo razne radne zadatke i pripremalo se za godišnji odmor. Zatim, 24. lipnja navečer, od kupca smo primili zahtjev za postprodajnom uslugom - rashladna centrifuga nije uspjela. Kako ne bi odgodili kupčevo vrijeme i održali normalan radni red, inženjeri Xiangzhi Centrifuge preko noći su požurili riješiti problem za kupca i konačno riješili kvar nakon više od 2 sata.

"Iako je Festival Dragon Boat Festivala, ali nismo na odmoru, učinit ćemo sve da riješimo problem za naše kupce." G. Li, koji je zadužen za postprodajne usluge, rekao je: "Inzistirati ćemo na najboljoj usluzi, tako da kupci mogu kupovati s lakoćom i koristiti udobnost."

+ 86-731-88137982 [e-pošta zaštićena]